Allt om betong

Vilka faktorer kan påverka priset på betongfabriken?

Svar: Självklart, kan priset på slutprodukten påverkas av många faktorer. Vi kommer att lista endast ett fåtal, som är den viktigaste för prissättning av betongfabriker och block maskiner.

 

De viktigaste faktorerna som påverkar prissättningen 

 

1. Val av utrustning. Företaget Scandinavian & UK Machines erbjuder ett brett utbud av produkter, som kan möta alla kunder behov oberoende av deras budget. Vårt företag erbjuder produkter i olika prisklass. Från låg budget modeller av mobila och stationära betongstationer och block maskiner, som har alla nödvändiga utbud av funktioner för produktion av kvalitetsbetong och betongprodukter och slutar med högteknologiska enhetslinjer: till exempel hel automatisk block produktion anläggning. 

 

2. Användningen av rostfritt stål och andra material som behövs för produktion av utrustning.

 

3. Användning av komponenter från ledande tillverkare, till exempel blandaren från bolaget SICOMA, dator Siemens.

 

4. Möjliga optioner (cement silos, cement skruvar, vinter isolering, dieselgeneratorer, och andra.) Finns tillgänglig på begäran.

 

5. Transport kostnader för leverans av utrustning. (Vi väljer det lämpligaste leveransalternativ, beroende på platsen för kunden).

 

6. Kostnaderna för installationen. (Beroende på vilken typ av utrustning Period driftsättning kan vara från 2 dagar till några veckor).

 

För mer information, kontakta våra medarabetare.

 

Utrustning Sumab - förhållandet mellan kvalitet och rimliga priser!